Wielkogabarytowym urządzeniem, które można wykorzystywać nie tylko do przechowywania, ale także i do ekspozycji żywności, która to powinna znajdować się w warunkach o obniżonej temperaturze, jest szafa chłodnicza. Wymieniony produkt, dzięki temu, że na rynku dostępny jest w wielu modelach, możemy wybrać taki, który doskonale wpisze się w nasze konkretne potrzeby, a tym samym również i rodzaj prowadzonej działalności. Szafa chłodnicza, na co z pewnością należy zwrócić uwagę, doskonale sprawdzi się zarówno w przypadku takich produktów żywnościowych jak np. mięso, ryby, warzywa, owoce, jak i w przypadku gotowych dań oraz półproduktów.
Jednorazowy fartuch ochronny
Osoby, które są zatrudnione w laboratoriach muszą przestrzegać zasad bezpieczeństwa w szczególny sposób. Dotyczy to przede wszystkim wszystkich tych placówek badawczych, gdzie pracownicy mogą mieć styczność z...